Honza se ke skateboardingu dostal díky svému kamarádovi, se kterým společně začali jezdit v roce 2012. Havířov, ve kterém jako malý vyrůstal, nenabízel zrovna ideální zázemí pro skateboarding. Ve městě byl starý plechový skatepark se špatným povrchem a Honza v tom neviděl žádnou budoucnost. Proto musel často dojíždět do Prahy, kde mohl zdokonalovat své dovednosti a učit se od těch nejlepších. Neustálé cestování vlakem z Havířova do Prahy přestalo Honzovi dávat smysl a rozhodl se učinit nejzásadnější krok ve svém životě. Díky podpoře rodičů mohl Honza nastoupit na střední školu v Praze, kam se zároveň přestěhoval a začal se tak naplno věnovat skateboardingu.

Úspěchy

Netrvalo příliš dlouho a Honza se stal součástí české skateboardingové reprezentace a závodil např. v Jihoafrické republice, Francii, Švýcarsku nebo Španělsku. Také se stal v roce 2018 Mistrem České republiky v kategorii do 23 let. Své prvenství si udržel i v následujících letech a to až do roku 2021.

Honza Navrátil MČR

Get Lost

Během roku 2020 nebylo možné cestovat nebo alespoň ne v takové míře, aby mohl vzniknout plnohodnotný díl ze série Skate of Mind a tak se Honza společně s Maxem vrhli na natáčení skate videa Get Lost. Původně se mělo jednat o nový street part, ale nakonec se kluci rozhodli vytvořit něco většího.

Honza Navrátil - Get Lost

Aktuálně se mezi Honzovi největší cíle řadí reprezentace ČR na letních olympijských hrách v Paříži.

Olympiáda Paříž
Crane Skate Supply

CRANE SKATE SUPPLY