Honza Navrátil

Honza Navrátil

Honza Navrátil patří mezi nejnadějnější české skateboardisty. Je součástí České reprezentace a několikanásobným juniorským Mistrem ČR ve skateboardingu. Jak vypadaly jeho začátky na skejtu, na co se aktuálně připravuje a mnohem víc zjistíte v samotném článku.
David Luu

David Luu

David Luu je bezesporu jedním z nejvýraznějších skateboardistů v ČR. Pokud vás zajímajímá jak se David ke skateboardigu dostal, proč se odstěhoval z Mostu a jak vypadaly jeho první videa na YouTube, tak jste tady správně.
Maxim Habanec

Maxim Habanec

Začátky Maxima Habance na skejtu, první vyhraný zahraniční závod s pohádkovým prize money a největší úspěchy v průběhu jeho skateboardové kariéry na jednom místě.
Andy Anderson

Andy Anderson

Andy Anderson je jedním ze skateboardistů, kteří mají svůj vlastní osobitý styl ježdění a razí si vlastní cestu bez ohledu na to, co si o tom myslí ostatní.
Rob Dyrdek - zakladatel Street League Skateboarding

Rob Dyrdek - zakladatel Street League Skateboarding

Rob Dyrdek byl za celou svojí kariéru úspěšný nejen na poli skateboardingu, ale také v podnikání. Úspěšně se mu podařilo odvisílal 3 TV show na MTV, je držitelem mnoha Guinnessových rekordů, založil Street League Skateboarding a exceloval v oblasti marketingu.
Jagger Eaton

Jagger Eaton

Jagger Eaton je americký profesionální skateboardista, který ještě do nedávna držel rekord nejmladšího závodníka na X Games. Na skejtu začal jezdit ve 4 letech a jeho největším úspěchem je 3. místo v kategorii street na Olympijských hrách v Tokiu.
Paul Rodriguez - "P-Rod"

Paul Rodriguez - "P-Rod"

Paul Rodriguez známý též pod přezdívkou P-Rod je americký profesionální skateboardista, herec, rapper a hudební producent.
Yuto Horigome

Yuto Horigome

Japonský skateboardista, který jako první na světě získal olympijské zlato ve skateboardingu a v posledních letech dominuje v kategorii street.
Gustavo Ribeiro

Gustavo Ribeiro

Gustavo Ribeiro je bezesporu jedním z nejlepších street riderů současnosti, který má před sebou ještě velkou budoucnost. Pojďme se tedy podívat na to, kdy začal se skateboardingem, jaké byly jeho první úspěchy a jaký setup používá.
Torey Pudwill

Torey Pudwill

Torey Jamieson Pudwill, známý pod přezdívkou „T-Puds“, je americký profesionální street skateboardista a zakladatel Grizzly Griptapes.
Daewon Song

Daewon Song

Americký skateboardista Daewon Song měl krušné dětství. Chodil do veřejné školy v jejímž okolí operovaly gangy a jeden z jeho kamarádů byl dokonce zastřelen. V jedné etapě života chtěl se skateboardingem nadobro zkoncovat, ale Rodney Mullen ho přivedl zpět na správnou cestu a stal se z něj jeden z nejlepších skaterů na světě.
Eric Koston

Eric Koston

Eric Koston je americký profesionální skateboardista původem z Thajska. Skejtovat začal v 11 letech a za celou svou kariéru vyhrál nespočet prestižních soutěží.