Craness Tour 2023

Craness Tour 2023

Craness Tour 2023 ve spojení s Erem Tour byla naprosto skvělá, děkujeme všem za účast. Ti, kteří nemohli dorazit, se můžou podívat na videa a menší shrnutí v blogu.
Red Bull Steep Street

Red Bull Steep Street

První ročník RedBull Steep Street, který prověřil světou skateboardingovou špičku. Speciální závod si vyžaduje speciální pravidla. Downhill s prvky street skateboardingu se zaměřoval jak na rychlost tak i na obtížnost provedených triků. Jak závod dopadl se dočtete v článku.
MČR skateboarding 2022 - Praha Štvanice

MČR skateboarding 2022 - Praha Štvanice

Mistrovství ČR ve skateboardingu je po delší pauze konečně zpátky. Letos je závod netradičně rozdělen do 3 kategoriíí a součástí závodu je i zastávka World Rookie Tour. Více informací naleznete v samotném článku.
Red Bull Drop In Tour - Praha

Red Bull Drop In Tour - Praha

Nejlepší skateboardisté na světě, v čele s Ryanem Shecklerem, vyráží na trip po Evropě. Jejich tour bude mít celkem 5 zastávek a štěstí se usmálo i na Českou Republiku. Světová špička se společně ocitne pod jednou střechou štvanického skateparku a předvede nevídanou show, na které byste rozhodně neměli chybět.
Skateboardové závody

Skateboardové závody

Největší skateboardové závody v ČR, které byste rozhodně neměli vynechat. Rozdělení kategorií, registrace závodníků, průběh závodů a mnoho dalšího.
Skaters na Chmelu

Skaters na Chmelu

Skaters na Chmelu je unikátní akce plná skateboardingu. Hlavní náplní programu jsou vždy nekompromisní disciplíny, které prověří schopnosti všech závodníků a ti nejlepší si odnesou zaslouženou výhru.
Skaters na Lucerně

Skaters na Lucerně

Skaters na Lucerně, historicky první skateboardingová akce v centru Prahy na samotné střeše Lucerny s nejlepšími jezdci z ČR a SK.