V rámci Red Bull Drop In Tour zavítají nejlepší jezdci z celého světa do 5 evropských zemí a jednou ze zastávek bude i Česká Republika, přesněji hlavní město Praha a Mystic skatepark Štvanice.

Ve středu 28. září od 11:00 se tak můžete těšit na světovou skateboardingovou špičku v čele s Ryanem Sheclerem a dalšími vybranými jezdci: Jamie Foy, Torey Pudwill, Zion Wright, Letícia Bufoni, Gustavo Ribeiro, Margie Didal, Alex Sorgente a Felipe Gustavo.

Uvidíte nejlepší jezdce současnosti doslova pod jednou střechou a průvodce Prahou jim bude dělat náš nejlepší skejtr Maxim Habanec. Vstup na akci je zdarma a program bude končit kolem 15:00.

Red Bull Drop In Tour započne 24. září ve Španělsku, konkrétně v Barceloně, která je považována za evropskou mekku skateboardingu. Odtud se skejtři přesunou na jih Francie do přímořského města Marseille, kde otestují známý skatepark La friche a pak hned zamíří do Prahy. Po 3 dnech je čeká cesta do Kolína nad Rýnem a skatepark North Brigade. Zakončení celé Drop In Tour proběhne v Amsterdamu, 2. října, ve skateparku Noord.



Red Bull Drop In tour

Crane Skate Supply

CRANE SKATE SUPPLY